vastuullista vegaaniruokaa

Tuotannosta

Anamman tehdas sijaitsee Ruotsissa Eslövissä. 

Ruoan tuotannolla on ikävä kyllä iso vaikutus maailmanlaajuiseen ilmaston lämpenemiseen. Liha- ja meijerituotteiden tuotannon osuus kasvihuonekaasupäästöistä on suurempi kuin kaikkien autojen, bussien, kuorma-autojen ja lentokoneiden yhteensä.

Valitsemalla vegaanisen ruokavalion lihan sijaan autat vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä. Voit tehdä suuremman ympäristöteon valitsemalla vegaanisen ruokavalion kuin myymällä perheen auton!

Vegaaniruoka on sitä paitsi nyt myös erittäin hyvän makuista. 

 

Valmistusaineista

 

Lähes kaikki tuotteemme perustuvat hyödylliseen soijaproteiiniin.

Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan soijaproteiini on ihmiskeholle yksi parhaimmista proteiineista – jopa parempi kuin eläinperäinen. Anamman käyttämä soijaproteiini saadaan Euroopassa ja Yhdysvalloissa viljellyistä pavuista. Viljelykset eivät sijaitse sademetsäalueilla. Soijaproteiini kuivataan ennen sen kuljetusta meille, joten rahdinkin ympäristövaikutukset ovat pienet.

Soijamme ei luonnollisestikaan ole muuntogeenistä. Tämä varmistetaan ottamalla näytteitä jokaisesta toimituksesta. 

Mininoimme lisäaineiden käytön tuotteissamme. Kun käytämme lisäaineita, teemme sen tärkeistä syistä, esimerkiksi välttääksemme munanvalkuaisen käytön.