Intialainen pata kasvismurekkeella

20 min. 4:lle

Intialainen pata kasvismurekkeella

Ainekset

  • 1 pss Anamma Kasvismureketta
  • sipuli hienonnettuna
  • 1 - 2 rkl oliivi- tai rapsiöljyä tai kasvisvoita
  • 1 rkl garam masalaa
  • 1 tl suolaa
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 2 dl kaura- tai soijapohjaista ranskankermaa
  • 1 dl rusinoita
  • 1 dl paahdettuja maapähinöitä
  •   pippuria

Valmistusohje

  1. Kuumenna rasva ja paista kasvismureketta, sipulia ja mausteita parin minuutin ajan.
  2. Lisää tomaattimurska ja anna hieman kiehua kokoon. Sekoita sitten joukkoon ranskankerma. Kiehauta ja anna kiehua
    noin 10 minuuttia. Sekoita joukkoon rusinat ja pähkinät.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa riisin ja kookoshiutaleiden kera.