Helpot enchiladat

15 min. 4:lle

Helpot enchiladat

Ainekset

  • 1 pss Anamma Kasvismureketta
  • 1 kpl sipuli
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 - 3 tl kasvisvoita tai ruokaöljyä
  • 1 rkl tacomaustetta
  • 1 - 2 dl tacokastiketta
  • 2 dl vegaanista ranskankermaa
  • tortillaa
  • 1 dl vegaanista juustoraastetta

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä rasvassa niin, etteivät ne ruskistu. Lisää kasvismureke, mausteet ja tacokastike. Anna kiehua muutama minuutti.
  3. Jaa kasvismureke tortilloille ja käännä ne sitten rullalle. Laita tortillat voideltuun vuokaan reunakohta alaspäin.
    Levitä lusikalla puolet kastikkeesta rullien päälle ja ripottele lopuksi päälle juustoraastetta.
  4. Gratinoi rullia kunnes ne ovat saaneet hieman väriä ja juusto on sulanut.
  5. Tarjoa vegaanisen ranskankerman kanssa.